REKRUTACJA

WARUNKI UCZESTNICTWA:

Rekrutacja do 24 września!

  • uczniowie kierunku technik żywienia i organizacji usług
  • ukończone 18 lat w dniu wyjazdu (marzec 2022)
  • być zaszczepionym przeciw COVID19 lub zaszczepić się do mięsiąca od ogłoszenia listy uczestników (nie dotyczy osób posiadających medyczne przeciwskazanie do szczepienia udokumentowane odpowiednim zaświadczeniem)
  • chęć doskonalenia zawodowego
  • chęć uczestnictwa w zajęciach dodatkowych (przygotowanie językowo-pedagogiczno-kulturowe)
  • otwartość na nowe wyzwania, kulturę itp
  • uczestnik nie brał wcześniej udziału w projektach finansowanych z PO WER (2017-2020)

DO FORMULARZ WPISUJEMY OCENY Z CZERWCA 2021

UWAGA: prosimy podawać adres e-mail z gmail.com. Niestety adresy z końcówką wp.pl, Onet.pl, poczta.fm, oraz wiele innych nie jest prawidłowo obsługiwanych przez systemy informatyczne jakie będą wykorzystywane na dalszych etapach. 

  1. Wypełnij część A oraz część B.I – FORMULARZ NALEŻY WYPEŁNIĆ NA KOMPUTERZE I PODPISAĆ DŁUGOPISAM WE WSKAZANYCH MIEJSCACH.
  2. Podpisz we wszystkich wymaganych miejscach
  3. Poproś wychować oraz nauczyciela zawodu do wypełnienie części z opinią o uczniu.
  4. Złóż w pokoju 30A (DO PANI AGNIESZKI CZACH-JANICKIEJ) do 24 września.
  5. WSZELKIE PYTANIA ODPOWIEDZĄ NAUCZYCIELE: Krzysztof Matłosz, Jadwiga Domaradzka, Agnieszka Czach Janicka

Do końca rekrutacji pozostało:

  • 00dni
  • 00godzin
Przewiń do góry